Προφίλ

Προφίλ

H εταιρεία δραστηριοποιείτε στο χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας από το 2002, μέλος της  ΙRISsa Group.
Με έδρα την Θέρμη Θεσσαλονίκης.
Στεγάζεται σε χώρο 2.000 τμ νέων βιομηχανικών εγκαταστάσεων.
Παράγει και επεξεργάζεται προιόντα χάρτου και πλαστικού ( PE-PP).
Στον χώρο της φλεξογραφίας, με 6χρωμες τυπογραφικές μηχανές, και με νέα 8χρωμη μονοτύμπανη για την εύκαμπτη συσκευασία ΡΡ, μηχανές λαμιναρίσματος, ρολοκοπτικά και σακουλοποιητικές.
Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε υπεύθυνα τον σχεδιασμό και την παραγωγή προιόντων εύκαμπτης συσκευασίας σε χαρτί και πλαστικό.
Στα χρόνια αυτά δώσαμε δείγματα επαγγελματικής αφοσίωσης στο χώρο,  συμβάλλοντας και εμείς στην ανάπτυξη των standard της εύκαμπτης συσκευασίας.  
Δώσαμε δείγματα γραφής για το σωστό και το πρέπον, με αμέριστη στήριξη και σεβασμό στο  πελατολόγιο μας, κατορθώσαμε τους δύσκολους καιρούς να το συντηρούμε και να το αυξάνουμε καθημερινά.
Ρωτήστε τους για την αξιοπιστία, και την υπευθυνότητα μας σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας,
Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες χαρτιού και πλαστικού από τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης, που συνοδεύονται από πιστοποιητικά καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα.

Το ίδιο με τα χρώματα  τις συγκολλητικές ουσίες και τις λαμιναριστικές πρώτες ύλες,  είναι υλικά  που συνοδεύονται από αντίστοιχα πιστοποιητικά καταλληλότητας για επαφή με τρόφιμα.
Ολη η διαδικασία, από την λήψη της παραγγελίας, το δημιουργικό, την επιμέλεια παραγωγής, γίνεται με τρόπο σύμφωνο με τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής και με τις αδειοδοτήσεις των αντίστοιχων υπουργείων και φορέων  ως προς το περιβάλλον και την υγιεινή ασφάλεια των τροφίμων.
Ο πελάτης κρατείται ενήμερος για όλες τις λεπτομέρειες και τις διαδικασίες.

 

 Είμαστε σίγουροι ότι κάνουμε σωστά την δουλειά μας.
 Γιατί θέλουμε να ξεχωρίζουμε  μαζί  σας.

Αυτό είναι το όραμά μας.

Με σεβασμό
Ορέστης Μ. Πιλάτος
Chemical Engineer Food's PPΕdΙ

 

 

 

 

Αφήστε το μήνυμά σας
TOP